Op pittigeten.nl laten we je bij alle pepers, gerechten en sauzen een scoville waarde zien. Hiermee wordt de pittigheid van eten aangegeven. Lees meer over de Scoville schaal
De Bahamian Goat Pepper heeft een sinaasappel oranjeachtige kleur en staat ook wel bekend als de Goat Pepper. Echter is deze peper niet zo mild als een sinaasappeltje! Als je bezwijkt onder de hitte van deze peper begin je, zoals de naam al aangeeft, vreemde geitengeluiden te maken (de mensen die totaal niet tegen pittig eten kunnen).
In het land van herkomst, de Bahamas, is de Bahamian Goat Pepper zeer populair. De hitte is vergelijkbaar met de Habanero en de Scotch Bonnet. Echter is deze peper wel lastig te vinden buiten de Caribische Eilanden.
Pepers worden over de hele wereld gekweekt maar waar ligt de oorsprong van deze peper? Hieronder op de kaart zie je de herkomst van deze pittige peper.
Door het prachtige uiterlijk en de heerlijke smaak van de Bahamian Goat Pepper kan ik mij voorstellen dat je graag een aantal exemplaren wilt bewaren voor speciale gelegenheden. Wil jij verspilling tegengaan en later nog kunnen genieten van jouw pepers?
Lees hier meer over het invriezen en drogen van pepers.
De peperplant van de Bahamian Goat Pepper is een plant die vrij groot kan worden als hij de ruimte en benodigde grond krijgt, maar deze peperplant past ook in een ‘kleine’ ruimte of een moestuin met een minimaal verlies in pepers.
Ben je van plan zelf de Bahamian Goat Pepper te kweken? Lees dan dit artikel voor een smaakvolle en succesvolle oogst!
Welkom bij dé community rondom Pittig Eten, op pittigeten.nl delen we met elkaar een passie voor pepers, sauzen en recepten. Zo kun jij heerlijk #pittigeten
Vragen, aanvullingen of opmerkingen over de inhoud van deze website:
Vragen over samenwerkingen, affiliate marketing:
Blijf op de hoogte van de verhalen, informatie en trends. Direct vanuit de pittigeten community.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Hoera! Pittigeten.nl is in September 2021 live gegaan. Echter is onze website nog niet af, heb jij nu al tips om onze website te verbeteren? Die zijn natuurlijk welkom! Vul onderstaande formulier in om ons op de hoogte te stellen.
Een nieuwsbrief vol pepers, sauzen en pittige recepten…
Één keer per maand sturen we een mooie nieuwsbrief met geweldige tips om heerlijk pittig te eten.
Hij is kort, praktisch en origineel. Die wil je niet missen dus schrijf je nu in: