Datil Pepper
De Datil Pepper is een peper die zijn oorsprong vindt in Florida, een staat van de Verenigde Staten. In de plaats waar de peper daadwerkelijk ontwikkeld is, St. Augustine, is de peper
De Datil Pepper is een peper die zijn oorsprong vindt in Florida, een staat van de Verenigde Staten. In de plaats waar de peper daadwerkelijk ontwikkeld is, St. Augustine, is de peper
Cumari do Para mag dan wel ogen als een klein besje, maar deze Braziliaanse peper is een ‘klein’ stukje heter! De hitte is namelijk vergelijkbaar met een Habanero, oplopend tot 300.000 Scoville
De Aji Chombo is een geliefde peper in Panama, waar het ontstaan is, en behoort echt tot de authentieke keuken voor de lokale bewoners. Dit komt door de tropische en fruitige smaak.
‘Devil’s Tongue Pepper’, de naam zegt het al. Deze peper laat je mond in vuur en vlam achter! De Devil’s Tongue Pepper heeft een soort Habanero-achtige vorm, maar dan wat slanker en
De Wiri Wiri Pepper ziet er misschien klein uit, maar onderschat dit pepertje niet! De hitte is vergelijkbaar met die van de Habanero en de Scotch Bonnet. Het unieke van deze peper
De Peruvian White Habanero is echt een unieke pepersoort, dit komt door de warme witte kleur. Doordat deze peper zo uniek is wordt deze peper regelmatig als decoratieplant gebruikt binnenshuis. Het staat
De Bahamian Goat Pepper heeft een sinaasappel oranjeachtige kleur en staat ook wel bekend als de Goat Pepper. Echter is deze peper niet zo mild als een sinaasappeltje! Als je bezwijkt onder
De Peach Habanero is een van de weinige pepers waarbij het onbekend is waar deze exact vandaan komt. Het enige wat wij weten is dat het een peper is die uit Caribisch
De Fatalii Pepper is een peper die je gelijk laat branden vanaf het moment dat je een bijt neemt. Vooral omdat de Fatalii Pepper iets heter dan de normale Habanero is, zou
De Hot Paper Lantern is niet een ‘gewone’ oranje Habanero soort, maar een rode variant. Dit wil zeggen dat de maximale hitte geen 350.000 SHU is, maar 400.000 SHU! Deze peper heeft
Welkom bij dé community rondom Pittig Eten, op pittigeten.nl delen we met elkaar een passie voor pepers, sauzen en recepten. Zo kun jij heerlijk #pittigeten
Vragen, aanvullingen of opmerkingen over de inhoud van deze website:
Vragen over samenwerkingen, affiliate marketing:
Blijf op de hoogte van de verhalen, informatie en trends. Direct vanuit de pittigeten community.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Hoera! Pittigeten.nl is in September 2021 live gegaan. Echter is onze website nog niet af, heb jij nu al tips om onze website te verbeteren? Die zijn natuurlijk welkom! Vul onderstaande formulier in om ons op de hoogte te stellen.
Een nieuwsbrief vol pepers, sauzen en pittige recepten…
Één keer per maand sturen we een mooie nieuwsbrief met geweldige tips om heerlijk pittig te eten.
Hij is kort, praktisch en origineel. Die wil je niet missen dus schrijf je nu in: