Hey pittig eten fan! Geef jij ons feedback? Klik hier om het feedbackformulier in te vullen

Caribbean Red Habanero zonder achtergrond

Caribbean Red Habanero

Scoville waarde van de Caribbean Red Habanero

300.000-445.000 SHU

Op pittigeten.nl laten we je bij alle pepers, gerechten en sauzen een scoville waarde zien. Hiermee wordt de pittigheid van eten aangegeven. Lees meer over de Scoville schaal 

Smaak van de Caribbean Red Habanero

Zoet, fruitig, tropisch en rokerig

Kleur van de Caribbean Red Habanero

Vuurrood

Het verhaal van de Caribbean Red Habanero

De Caribbean Red Habanero is de hekkensluiter van de op één na heetste categorie met een hitte tot wel 445.000 SHU! Daarmee is het in het minst pittige geval bijna net zo heet als de maximale hitte van de traditionele Habanero. Deze Peper is echt een aanrader als je de hitte van de traditionele Habanero net te weinig vindt, maar de heerlijke smaken wilt behouden.

Herkomst van de Caribbean Red Habanero

Pepers worden over de hele wereld gekweekt maar waar ligt de oorsprong van deze peper? Hieronder op de kaart zie je de herkomst van deze pittige peper.

bewaren van de Caribbean Red Habanero

De Caribbean Red Habanero is een super lekkere peper, daarom is het zeer belangrijk als het om bewaren gaat als je een aantal stuks over hebt! Wil jij verspilling tegengaan en later nog kunnen genieten van jouw pepers?

Lees hier meer over het invriezen en drogen van pepers.

Hoe verbouw of teel ik de Caribbean Red Habanero?

De peperplant van de Caribbean Red Habanero is een plant die vrij groot kan worden als hij de ruimte en benodigde grond krijgt, maar deze peperplant past ook in een ‘kleine’ ruimte of een moestuin met een minimaal verlies in pepers.

Ben je van plan zelf Caribbean Red Habanero pepers te kweken? Lees dan dit artikel voor een smaakvolle en succesvolle oogst!

Caribbean Red Habanero uitgelichte afbeelding

Meer bekijken van de categorie ?

Jouw mening telt!

Hoera! Pittigeten.nl is in September 2021 live gegaan. Echter is onze website nog niet af, heb jij nu al tips om onze website te verbeteren? Die zijn natuurlijk welkom! Vul onderstaande formulier in om ons op de hoogte te stellen.

Abonneer je op onze pittige post!

Een nieuwsbrief vol pepers, sauzen en pittige recepten…

Auteur foto

Hey, ik ben Jasper.

Één keer per maand sturen we een mooie nieuwsbrief met geweldige tips om heerlijk pittig te eten.

Hij is kort, praktisch en origineel. Die wil je niet missen dus schrijf je nu in:

Wij houden ook niet van spam en zullen dit nooit naar je sturen. Je kunt op elk moment de nieuwsbrief opzeggen.

JE ONTVANGT NU ONZE PITTIGE POST!