Hey pittig eten fan! Geef jij ons feedback? Klik hier om het feedbackformulier in te vullen

Peruvian White Habanero zonder achtergrond

Peruvian White Habanero

Scoville waarde van de Peruvian White Habanero

100.000-350.000 SHU

Op pittigeten.nl laten we je bij alle pepers, gerechten en sauzen een scoville waarde zien. Hiermee wordt de pittigheid van eten aangegeven. Lees meer over de Scoville schaal 

Smaak van de Peruvian White Habanero

Zoet en fruitig

Kleur van de Peruvian White Habanero

Wit/Geel

Het verhaal van de Peruvian White Habanero

De Peruvian White Habanero is echt een unieke pepersoort, dit komt door de warme witte kleur. Doordat deze peper zo uniek is wordt deze peper regelmatig als decoratieplant gebruikt binnenshuis. Het staat ookwel bekend als: ‘White Habanero’ en de ‘Peruvian White Lightning Habanero’.

De hitte is vergelijkbaar met de gewone Habanero. Wij raden aan deze peper in Mexicaanse en Caribische gerechten te gebruiken.

 

Herkomst van de Peruvian White Habanero

Pepers worden over de hele wereld gekweekt maar waar ligt de oorsprong van deze peper? Hieronder op de kaart zie je de herkomst van deze pittige peper.

bewaren van de Peruvian White Habanero

De Peruvian White Habanero is niet alleen mooi, maar smaakt ook goed. Het is daarom verstandig om deze pepers te bewaren als ze hun dienst bewezen hebben als decoratieplant. Wil jij verspilling tegengaan en later nog kunnen genieten van jouw pepers?

Lees hier meer over het invriezen en drogen van pepers.

Hoe verbouw of teel ik de Peruvian White Habanero?

De Peruvian White Habanero is dus een echte blikvanger en conversation starter! De peperplanten blijven vrij compact wat het ideaal maakt voor ‘kleine ruimtes’ en voor in een moestuin.

Ben je van plan zelf de mooie Peruvian White Habanero kweken? Lees dan dit artikel voor een smaakvolle en succesvolle oogst!

Peruvian White Habanero uitgelichte afbeelding

Meer bekijken van de categorie ?

Jouw mening telt!

Hoera! Pittigeten.nl is in September 2021 live gegaan. Echter is onze website nog niet af, heb jij nu al tips om onze website te verbeteren? Die zijn natuurlijk welkom! Vul onderstaande formulier in om ons op de hoogte te stellen.

Abonneer je op onze pittige post!

Een nieuwsbrief vol pepers, sauzen en pittige recepten…

Author picture

Hey, ik ben Jasper.

Één keer per maand sturen we een mooie nieuwsbrief met geweldige tips om heerlijk pittig te eten.

Hij is kort, praktisch en origineel. Die wil je niet missen dus schrijf je nu in:

Wij houden ook niet van spam en zullen dit nooit naar je sturen. Je kunt op elk moment de nieuwsbrief opzeggen.

JE ONTVANGT NU ONZE PITTIGE POST!