Hey pittig eten fan! Geef jij ons feedback? Klik hier om het feedbackformulier in te vullen

Roatan Pumpkin Habanero zonder achtergrond

Roatan Pumpkin Habanero

Scoville waarde van de Roatan Pumpkin Habanero

100.000-500.000 SHU

Op pittigeten.nl laten we je bij alle pepers, gerechten en sauzen een scoville waarde zien. Hiermee wordt de pittigheid van eten aangegeven. Lees meer over de Scoville schaal 

Smaak van de Roatan Pumpkin Habanero

Zoet, fruitig en citrusachtig

Kleur van de Roatan Pumpkin Habanero

Oranje

Het verhaal van de Roatan Pumpkin Habanero

De Roatan Pumpkin Habanero is één van de heetste Habanero soorten, met alleen nog boven zich de Red Savina habanero en de Chocolate Habanero die allebei wel de 577.000 SHU aan kunnen tikken! Desondanks de hitte van deze pompoenvormige peper is de fruitige smaak zeker nog aanwezig.

Als je van plan bent om extreem hete hot sauce of salsa te maken dan is de zeer unieke pompoen-peper een echte aanrader!

Herkomst van de Roatan Pumpkin Habanero

Pepers worden over de hele wereld gekweekt maar waar ligt de oorsprong van deze peper? Hieronder op de kaart zie je de herkomst van deze pittige peper.

bewaren van de Roatan Pumpkin Habanero

De Roatan Pumpkin Habanero is een super lekkere peper die je op diverse manieren kunt gebruiken, daarom is deze peper een must als het om bewaren gaat indien je een aantal stuks over hebt! Wil jij verspilling tegengaan en later nog kunnen genieten van jouw pepers?

Lees hier meer over het invriezen en drogen van pepers.

Hoe verbouw of teel ik de Roatan Pumpkin Habanero?

De peperplanten van de Roatan Pumpkin Habanero zijn planten die groot worden, zorg dus dat je genoeg ruimte hebt. Als je deze peper wilt verbouwen in een moestuin zorg dan voor een pot waar minimaal 7.5 Liter in kan.

Ben je van plan zelf de Roatan Pumpkin Habanero te kweken? Lees dan dit artikel voor een smaakvolle en succesvolle oogst!

Roatan Pumpkin Habanero uitgelichte afbeelding

Meer bekijken van de categorie ?

Jouw mening telt!

Hoera! Pittigeten.nl is in September 2021 live gegaan. Echter is onze website nog niet af, heb jij nu al tips om onze website te verbeteren? Die zijn natuurlijk welkom! Vul onderstaande formulier in om ons op de hoogte te stellen.

Abonneer je op onze pittige post!

Een nieuwsbrief vol pepers, sauzen en pittige recepten…

Author picture

Hey, ik ben Jasper.

Één keer per maand sturen we een mooie nieuwsbrief met geweldige tips om heerlijk pittig te eten.

Hij is kort, praktisch en origineel. Die wil je niet missen dus schrijf je nu in:

Wij houden ook niet van spam en zullen dit nooit naar je sturen. Je kunt op elk moment de nieuwsbrief opzeggen.

JE ONTVANGT NU ONZE PITTIGE POST!